[ Dzigi Bau @ 14.03.2013. 12:38 ] @
Pre oko godinu dana sam ubacao i Garmin i mape i sve sam to nalazio po netu i sljakalo je bez problema.
Posto mi se pojavio problem da na telefonu nisam imao dovoljno memorije a nije bilo podataka, uradio sam hard reset(izbrisao mi se Garmin i nije htelo da ga vrati back up -om ) i bilo je jedno vreme dobro sto se tice memorije, ali sada se pojavio opet problem . Stalno mi iskace da je momerija c puna iako ima 27MB slobodno . Pokrenem net i stalno mi to iskace, a recimo na drugom istom takvom sa 25MB memorije na c radi mnogo bolje, ne izlazi to obavestenje, kao da je nesto otvoreno a ne vidi se .

Da ne otvaram dve teme, nadam se da ce mi neko pomoci da resim oba problema, dakle gde da skinem Garmin i mape i kako da resim problem sa memorijom ?
Hvala unapred .
[ deks007 @ 16.03.2013. 15:04 ] @
U brate odkud ova tema na ovom delu foruma , zar nema odgovarajuci . A ovde mozes da ih skines http://www.garmin.rs/proizvodi/mape/ . Postavi problem na http://www.elitesecurity.org/f97 . Pozdrav !
[ Dzigi Bau @ 16.03.2013. 15:07 ] @
Hvala, probacu .

Pa ne snalazim se dobro na forumu, pa pravim greske kad postavljam temu .

Molim admine ako moze da prebace tamo gde treba .

A jel zna neko da mi kaze nesto o ovome '' full memory '' ne znam sta da radim, bas mi smeta :(
[ zorand5 @ 15.09.2013. 14:00 ] @
dobio sam ovaj model nokia iz danske, radio je super i odjednom nije hteo da primi SIM card, hteo bi da ga resetujem, ali ne znam lozinku, moze li mi neko pomoci oko lozinke, znam samo da je od 5 karaktera ili cifre.